Strategi

strategi

Var ska striden föras?

Hur ser ert varumärke ut idag och hur uppfattas det? Hur ser konkurrensen och omvärlden ut? Vart vill ni nå och hur tar vi oss dit? Vi hjälper er att skapa en kommunikationsplattform och en plan baserad på ert nuläge, era styrkor och svagheter. Den beskriver hur kommunikationen ska utformas, vilka målgrupper som ska prioriteras och vilka kanaler och kreativa koncept som ska användas.

Idé

strategi

En nål i en osynlig höstack

När grunden är lagd är det dags för den kreativa processen. Vi ska nå fram till människor som tänker och känner, med idéer som bär och berör. Då behövs en kreativitet och idéstyrka som innefattar mer än att skapa en spännande design. Ostrukturerad och oförberedd brainstorming leder ingenstans, processen måste planeras för att bli framgångsrik.

Copy

strategi

1000 ord ger en talande bild

Att skriva reklam idag är inte samma sak som för 20 år sedan. Kanalerna är enormt differentierade och både digitala och analoga. Kort eller långt, brett eller djupt. Vårt sätt att skriva utgår alltid från mottagarens behov, läge och känsla. Timing och visuell integration i designen blir allt viktigare. Mottagaren ska både se, läsa och känna texten i en mer och mer ”skummande” kommunikationsvärld..

Illustration

strategi

Ett illustert sällskap

Hälften av byråns medarbetare är faktiskt skickliga illustratörer. Allt från karikatyr och comics till tekniskt avancerade illustrationer och Alvinas rena konstverk.
Kompetensen kommer även väl till pass även när det är dags att skissa idéer och rita storyboards.  

Foto

strategi

Mer än en bra kamera

Även om de flesta av oss på byrån är skapliga fotografer ligger vi efter Daniel som håller proffsfotografnivå. Det har också visat sig i fler och fler rent fotografiska uppdrag. Uppdrag som vi har både utrustning och studiomiljö för att lösa. Det gör också fotodelen i våra andra produktioner snabb och enkel.

Design

strategi

Form och funktion i samklang

Grafisk form, visuell design eller layout. Kärt barn har många namn och det är förstås en av byråns grundverksamheter där vi har en gedigen kompetens. Från logotyper och grafiska profilprogram, trycksaker, tidningar, utställningsmaterial till digitala media.

Webb

strategi

Nördarnas paradis

RR utvecklar webbplatser där funktionalitet och attraktiv design samspelar. Enkelt eller avancerat allt utifrån kundens behov. Det mesta vi gör byggs med open source som grund och med responsive design. En unik kombo av tre kombinerade design- och tekniknerdar gör oss trots vår storlek mycket resursstarka kompetensmässigt.

Tryck

strategi

Print på alla plan

Mycket av vårt arbete hamnar till slut i tryck. Över 30 års erfarenhet har gett oss kunskapen att leverera rätt underlag och ett stort och pålitligt nätverk av underleverantörer. Vare sig det gäller vanliga trycksaker, tidningar, skyltar, utställningar eller något annat.

Film

strategi

Bildspel, film och ljud

Vi har producerat ett antal bildspel och enklare reklamfilmer inhouse. Men vi vet var vår gräns går och jobbar därför också med flera produktionsbolag vid större produktioner. Ljuddelen och även reklamradioproduktioner fixar Thomas i sin hemmastudio.

Välj de delar som behövs.

Nå ditt mål med de kompetenser som behövs. Vi är flexibla och kan anpassa vårt sätt att arbeta till vad du som kund behöver. En person, två eller en hel arbetsgrupp. Du väljer.

Ett mindre projekt

Tidningsannons

tidningsannons3

Ett större projekt

Stor kampanj

kampanj