skip to Main Content

Var börjar ett köp eller besök?
Cirka 90 procent av alla kunder söker idag på Google före ett köp eller ett besök. Gör er verksamhet synlig för kunden med en 360-graders virtuell rundtur publicerad i Googles egen infrastruktur. Din virtuella tur visas sedan i absolut högsta kvalitet i både dator, smartphone och surfplatta. Det är snabbt, enkelt, prisvärt och kan även användas både på er egen webb och i sociala medier. RR Reklambyrå kan hjälpa er hela vägen från foto till publicering.

Hur fungerar det?
Precis som i det vanliga Google Street View består den virtuella turen av ett antal panoramabilder som fogas samman för att skapa en virtuell 360-graders upplevelse. Men här behöver ni inte inte vänta på Googles bil att komma förbi, om ni anlitar oss kan vi publicera turen inom någon vecka, oftast snabbare.

Ni syns på Google
Efter publicering visas er virtuella tur i Googles digitala infrastruktur, inklusive Google Search, Google Maps, Street View, Google Earth, Google +, och andra produkter från Google. Publicerat innehåll visas också på andra webbplatser som använder Googles inbäddningsbara widgetar eller Google Maps API. 

Har ni något att visa upp?
Låt potentiella kunder uppleva er atmosfär, inredning och ert utbud på nära håll. I dagens digitala samhälle vill kunderna se först. Och genom att synas i det organiska söker ger ni dem den möjligheten att se er verksamhet i en virtuell tur som kan användas i alla era digitala kanaler.  Att fotografera och publicera en virtuell tur är enkelt och snabbt. Ett par timmar för fotografering och lite efterarbete. Sedan är det dags för publicering. Och prislappen är mindre än man tror. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vad är Google Street View Trusted?
Google Street View Trusted är en högkvalitativ 360 graders virtuell tur baserad på panoramafoton från er verksamhet. Den kommer att visas i sök på Google Search och Google Maps tillsammans med er företagsinformation med rubriken ”Se insidan”.

Var kreativ
Den virtuella turen öppnar upp flera möjligheter och m
ed en cardboard eller en annan VR-kikare kan den virtuella upplevelsen bli total. Med en QR-kod kan ni länka till turen i tryckt material. Det går också att skapa specifika länkar från varje enskild vy i turen.  Händer det något speciellt i butiken eller är det dags för en ny kollektion så är det enkelt att uppdatera turen med nya bilder. 

Intresserad av en virtuell tur? Kontakta oss för en offert!

Exempel på fler virtuella turer fotograferade och publicerade av RR Reklambyrå

Back To Top