skip to Main Content

RR är Dalarnas äldsta reklambyrå med över 30 års verksamhet med samma namn och ägare.

En byråhistoria börjar…
I slutet av 80-talet byggde Per Juhlander med hjälp av den då, nya desktop publishing-tekniken en inhouse DR-produktionsbyrå inom Svensk Direktreklam i Falun. Parallellt med en utbildning till marknadsekonom och utbildning i marknadsföring vid Högskolan. Kombinationen av erfarenhet inom reklamproduktion och kunskaper i ekonomi och marknadsföring födde idén till ett eget företag.

Namnet ReklamResultat stod för reklam med resultatinriktning och kostnadseffektivitet. Det gör det än idag. Tillsammans med ett högt personligt engagemang, hög tillgänglighet, leveranssäkerhet och hög kvalitet skapade detta grunden för ett stabilt företag som producerat reklam och marknadsföring i över 30 år.

Uppdrag inom skog och miljö har varit en viktig del av vår bas under alla år. Med en början i uppdrag för Domän Skog och AssiDomän i inledningen av 90-talet. Och sedan ett mer än 25 års långt samarbete med Stora och Stora Enso, Idag arbetar vi också med uppdrag för bland annat Bergvik Skog Öst, Gysinge Skog, Kopparfors Skogar och Hällefors Tierps Skogar.

Exempel på andra uppdragsgivare som vi haft fleråriga samarbeten med är, Borlänge Energi, Falu Energi & Vatten, Uppsala Vatten, Falu kommun, Borlänge komun, Tunabyggen, Dalarnas Försäkringsbolag och Högskolan Dalarna

Under åren har vi utfört mer än 5000 uppdrag till fler än 250 olika kunder.

Några exempel på uppdragsgivare idag:
Bergvik Skog Öst, Brunnsviks Folkhögskola, Stora Enso Skog, Gysinge Skog, Britek, Kablego, Folkmusikens Hus, Taxi Dalarna, Kopparfors Skogar, Hällefors Tierps Skogar, WBAB Wessman Barken Vatten & Återvinning, P-Floyd.

Back To Top