skip to Main Content

RR Reklambyrå startades 1990 och är en av Dalarnas äldsta reklambyråer. Många aktörer i branschen kallar sig numer för kommunikationsbyråer, men vi är fortfarande en reklambyrå, och jag ska berätta varför.

Vi skapar och använder kommunikation, javisst. Men det är mycket annat vi skapar och använder också. Det är viktigt med ord och deras betydelse. Eller hur?

KommunikationFörbindelse, samfärdsdel, kontakt mellan människor, överföring av information.

Reklam: Har till syfte att skapa uppmärksamhet runt idéer, varor och tjänster, och påverka och ändra människors åsikter, värderingar eller ,handlingar
*Källor SAOL och Wikipedia

Jämför betydelsen av orden. Vi ska skapa något som påverkar, förändrar och säljer. Det är därför vi heter RR som är en förkortning för ReklamResultat. Det är därför vi är en reklambyrå och står för det. Skapar vårt arbete ingen förändring så behövs vi inte. Vi är inte i samma bransch som SJ och Telia och förflyttar människor och information.

Själv har jag mer än 35 års erfarenhet från reklambranschen. Det är inte mycket som är sig likt sedan jag började. Men jag vet att vår långa erfarenhet i kombination med en gedigen
kunskap, både inom gamla etablerade, och nya kanaler gör oss till en komplett och kompetent fullservicebyrå.

Att vi sedan är enkla att arbeta med, effektiva, prestigelösa och prisvärda gör oss inte sämre.
Fråga gärna någon av våra kunder vad de tycker eller kontakta oss för en kostnadsfri och förutsättningslös presentation. Vi gör det enkelt.

Per Juhlander

VD, Copy och projektledare
RR Reklambyrå

per.juhlander@reklamresultat.se

Bild Per Juhlander
Back To Top