fbpx skip to Main Content
Ett Hett Fotografi

Vilket är det bästa fotot du någonsin tagit?

För lite mer än en vecka sedan dök denna fråga upp på sajten Quora. Det är en webbplats där människor över hela världen ställer frågor och bidrar med svar. Idén med sidan är enkel. Om du ger ett bra och uppskattat svar på en fråga, kommer ditt svar sannolikt att röstas upp av andra läsare och hamna högre upp än andra svar.

Jag funderade på frågan. Fanns det någon bild jag kunde lägga upp? Jag mindes då ett foto som jag tagit för ett par år sedan. Jag hade lyckats fånga en eldsprutare mitt i ögonblicket då flamman lämnade hans mun. Som ett experiment lade jag upp fotot och jag hade ingen aning om vad som skulle hända.

Chocken när jag loggade in på Quora och såg detta.

Chocken när jag loggade in på Quora och såg detta.

 

Bilden hade stigit från en obskyrt inlägg till plats 7 med hundratals röster. Jag var chockad. Rahul Ydv från Indien hade kommenterat: This is superb. Set it as my phone’s wallpaper. Just nu ligger fotot på plats 3 av 1600 uppladdade bilder. Och visst blir man lite stolt. Men det var en ren turbild. För de som är medlemmar på Quora, kan titta på frågan och dess svar ses här.

flamma

 

Back To Top